Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata incarcator telescopic JLG 723

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 723
Cod produs
UHN973CI-IA
Out Of stock
Descriere
Ce mai faci, cum o mai duci? Dar utilajul? Ce, e nasol, i s-a cam luat de treaba? Hai sa remediem problema cat mai rapid! Comanda-i repede un rulment pinion atac fata JLG 723 din oferta noastra! Alege-i acest rulment fara sa eziti pentru ca este original, realizat de catre renumitul producator Carraro. Este compatibil si efectul pe termen lung al acestei componente este extraordinar. Poti sa montezi rulmentul si pe modelul de incarcator telescopic JLG 723A pentru ca i se potriveste perfect.

Expertii in mecanica recomanda acest rulment si te roaga sa il montezi in pereche. Este esentiala asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac fara joc fata de axa. Iti vor recomanda sa schimbi si simeringul. El are o treaba importanta de facut! Trebuie sa etanseze locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Mai multe informatii vei obtine daca ne contactezi. Te putem ajuta in multe privinte atunci cand ai de facut interventii la utilaj.

Rulment pinion atac fata JLG 723 - alege-l pana nu e prea tarziu!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest rulment pinion atac punte fata pentru incarcator telescopic JLG 723 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac fata JLG 723 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura