Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata JLG 4017

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 4017
Cod produs
10DVUAJI-IA
Out Of stock
Descriere
Cand rulmentii te lasa, trebuie musai sa te opresti din activitate. Vino la noi ca sa-ti repari rapid utilajul ! Avem acest rulment pinion atac fata JLG 4017 care corespunde celor mai exigente cerinte! Pentru ca materialul folosit in confectionarea sa este foarte bun, iar prelucrarea excelenta, produsul are o durata de viata foarte lunga. Poti face o inlocuire a piesei uzate si la incarcatorul telescopic JLG 4017PS folosind acelasi tip de rulment! Compatibilitatea este asigurata!

Profita cat mai mult de buna functionare a utilajului tau! Ca sa te asiguri de asta, trebuie sa inlocuiesti rulmentii in pereche! Pinionul de atac va avea miscarea de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa. A doua regula de aur este sa inlocuiesti simeringul cel vechi. Alege unul nou care sa etanseze foarte bine locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Montajul trebuie sa fie unul profesionist! Nu intarzia sa ceri ajutorul echipei noastre mobile!

Rulment pinion atac fata JLG 4017 - il folosesti la maxim vreme indelungata!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment pinion atac punte fata pentru incarcator telescopic JLG 4017 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac fata JLG 4017 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura