Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate JLG 723

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 723
Cod produs
WTHQLGZ8-IA
Out Of stock
Descriere
Realitatea ne arata ca timpul lasa urme indiferent de suntem fiinte, lucruri, plante… utilaje! Asta-i mersul! Asa ca nu are sens sa devenim prea depresivi cand rulmentul se uzeaza, il inlocuim si mergem tantosi mai departe! Alege acest rulment pinion atac spate JLG 723 extraordinar! Piesa este una originala, iar Carraro se ocupa in uzinele sale de fabricarea ei. Incarcatorul telescopic JLG 723A se poate bucura de beneficiile acestui tip de rulment! Comanda-l acum!

Ne permitem sa-ti transmitem cele mai importante sfaturi ale expertilor! Sa inlocuiesti in pereche acesti rulmenti. Asta ajuta foarte mult la o miscare fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Sa inlocuiesti tot acum si simeringul de etansare. El face etansarea la locul de intrare al pinionului de atac in puntea din spate. Contacteaza-ne! In primul rand pentru ca noi nu taxam cu bani clientul pentru sfaturile pe care i le dam. In al doilea rand, avem servicii fantastice pe care le poti accesa oricand!

Rulment pinion atac spate JLG 723 - o componenta de buna calitate!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Rulment pinion atac punte spate pentru incarcator telescopic JLG 723 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac spate JLG 723 pe care il doresti!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura