Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac tractor Deutz Fahr Agrotron TTV1160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV1160
Cod produs
Z6XHGBDF-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV1160 - comanda-l acum! Nu e vreme de pierdut! Achizitionarea de piese de schimb pentru utilajul tau necesita implicarea ta activa. Trebuie sa te asiguri ca alegi doar piesele de calitate! Noi avem in ofertele noastre absolut tot ce te intereseaza. Rulmentul acesta este unul original! Carraro este fabricantul sau, il produce in Japonia. Noi il avem deja disponibil in depozit si te putem servi cu el oricand doresti!

Te asiguram ca vei face o reparatie durabila daca vei lua in seama cateva aspecte. Este bine sa schimbi ambii rulmenti. Pinionul de atac va avea o miscare lipsita de excentricitate fata de axa. Simeringul care etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata trebuie inlocuit si el! Noi verificam compatibilitatea dintre aceasta si utilajul tau, rapid, si iti oferim indrumarea necesara. Suna-ne chiar acum, deoarece beneficiezi de consultanta tehnica complet gratuita!

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV1160 - o piesa lucrata cu finete!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV1160 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV1160 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura