Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron K410
Cod produs
QP86Y0VG-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron K410 - nu doar ca arata impecabil, dar functioneaza perfect! Este o piesa realizata cu respectarea standardelor de calitate in vigoare. Carraro ne-a uimit de fiecare data cu piesele create. Acest rulment este extrem de rezistent. Inlocuirea lui este o treaba pe termen lung! Va merita sa apelezi la calitatile sale, vei fi multumit in totalitate! Vei vedea ca si pretul platit pentru el este mai mult decat rezonabil!

Fa montajul componentelor in locuri autorizate, apeleaza la specialisti care stiu cum sa inlocuiesti o piesa fara sa-i reduci din calitati. Acesti rulmenti se monteaza in pereche. Inlocuirea lor in acest fel asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta miscare nu va avea excentricitate fata de axa. Simeringul ce etanseaza puntea trebuie inlocuit. Locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata va fi sigilat corect cu ajutorul unuia nou.

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron K410 - comanda piesa aceasta cat mai curand!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K410 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron K410 pe care il doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura