Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 6130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 6130
Cod produs
NZVMO4L2-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron 6130 - visul oricarui tractor! Sa fie tratat regeste! Componenta este realizata de compania Carraro. Ai certificat de garantie si certitudinea ca piesa este cu adevarat eficienta! Vei fi sigur ca va rezista in timp foarte bine, indiferent de cat de solicitat va fi utilajul. Este realizat acest rulment din cele mai bune materiale. Productia ia nastere in atelierele de mecanica de pe teritoriul Japoniei.

Preferabil ar fi sa alegi un montaj ca la carte. Mai exact, trebuie sa montezi rulmentii in pereche. Inlocuirea lor simultana ajuta la miscarea de rotatie a pinionului de atac. Miscarea nu trebuie sa fie afectata de excentricitate sau joc! Sa faci inlocuirea simeringului odata cu cea a rulmentilor. Puntea din fata va fi optim etansata la locul de intrare al pinionului de atac. Cele mai multe informatii le poti obtine daca accesezi serviciul gratuit de consultanta tehnica!

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron 6130 - clientii se declara multumiti de el!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 6130 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron 6130 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura