Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac tractor Deutz Fahr Agrotron TTV630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV630
Cod produs
MZG5BE7K-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV630 - il gasesti mereu in depozitul nostru bine aprovizionat! Carraro este cel care il fabrica si te putem asigura ca o face cu respectarea standardelor de calitate, asa cum ne-a obisnuit. Japonia este tara in care el vede lumina zilei! Prelucrat din cel mai bun si rezistent material, rulmentul acesta este foarte eficient si fiabil. O caracteristica pe care o cauta oricine la o piesa de schimb! Sa ceri o oferta, vei fi complet uimit de pretul avantajos la care il poti achizitiona.

Rulmentii se monteaza in pereche daca vrei ca pinionul de atac sa aiba asigurata o miscare de rotatie fara excentricitate. Vei elimina si jocul acestuia fata de axa. Consultantii nostri stiu o multime de lucruri despre piese si utilaje. Tot ei iti spun ca cel mai bine ar fi sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata la intrarea pinionului de atac. Iti putem oferi sansa sa realizezi un montaj profesionist cu ajutorul echipei noastre de mecanici. Iti oferim si consultanta tehnica gratuita.

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV630 - asa se face o afacere buna!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV630 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV630 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura