Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac tractor Deutz Fahr Agrotron TTV610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV610
Cod produs
80M1HFA9-IA
Out Of stock
Descriere
Carraro, celebrul fabricant de piese de schimb, a realizat un rulment extrem de eficient si foarte rezistent in fata solicitarilor. Acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV610 il poti avea si tu acum pentru tractorul tau! Iti va aduce satisfactii pe termen lung, caci inlocuirea lui nu va mai fi atat de frecventa ca in cazul altor componente de acest fel. Rulmentul se fabrica in Japonia si are in componenta un material de calitate superioara.

Mereu primesti serviciul de consultanta gratuit. Discuta cu asistentii nostri tehnici. Ei iti vor explica de ce trebuie sa montezi acest tip de rulment in pereche. In primul rand pentru ca vei asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Iti spunem ca trebuie sa te gandesti serios sa schimbi si simeringul de etansare la locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. In cazul in care mai doresti sa afli si alte informatii sau ai neclaritati, te rugam sa ne contactezi.

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV610 - creste performanta tractorului!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV610 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV610 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura