Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron K120
Cod produs
JARLS3DF-IA
Out Of stock
Descriere
Iata ce mai este nou in depozitul nostru! Acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron K120 original, fabricat de Carraro! Suntem de parere ca utilajul tau are nevoie de el cu adevarat si ca tu vei fi extrem de multumit! Acest exemplar foarte bun se produce in Japonia. Este garantata lunga sa utilizare. Si poti sa fii convins ca il vei putea utiliza in cele mai solicitante conditii. Materialul bun din componenta sprijina lunga lui folosinta! Nu ai de ales, este cel mai bine sa il comanzi chiar acum!

Montarea componentelor se face in pereche. O inlocuire a rulmentilor de acest fel se face simultan. De ce este bine sa faci asa? Este relativ simplu. O miscare de rotatie a pinionului de atac nu trebuie sa prezinte excentricitate fata de axa. O inlocuire a simeringului este necesara de asemenea. Locul de intrare al pinionului in puntea din fata trebuie sigilat corespunzator. Trebuie sa intelegi ca interventia aceasta nu e chiar asa de simpla. Ar fi mult mai bine sa te indrepti catre un service autorizat. Te ajutam si noi in acest sens!

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron K120 - alege o piesa originala din oferta noastra!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K120 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron K120 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura