Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac tractor Deutz Fahr Agrotron TTV1145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
XNWKZR8A-IA
Out Of stock
Descriere
Suntem convinsi ca recomandarile specialistilor inseamna mult pentru tine. Ei sunt cei care iti recomanda acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV1145 pe care il avem si noi acum in oferta! Aceasta componenta se bucura de aprecierea tuturor. Este rulmentul original, fabricat de Carraro tocmai in Japonia. A avut parte de o prelucrare excelenta si astfel, produsul final este unul foarte eficient! Tractorul tau va fi foarte performant datorita acestei piese remarcabile!

Monteaza acest rulment in pereche! Vei asigura o miscare de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Nu vei avea probleme prea curand daca schimbi si simeringul ce face etansarea dintre puntea din fata si locul de intrare al pinionului de atac. Daca mai ai intrebari despre produs sau despre compatibilitatea cu utilajul tau, ne poti contacta oricand doresti in zilele lucratoare. Eventual, poate vrei si service-ul nostru mobil si echipa de mecanici! Vor face o treaba extraordinara cu tractorul tau!

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV1145 - ofera siguranta in timpul exploatarii tractorului!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV1145 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron TTV1145 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura