Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic tractor Deutz Fahr Agrotron TTV1160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV1160
Cod produs
D1LB0YTO-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron TTV1160 din oferta noastra! Deciziile pe care tu le iei se vor rasfrange asupra performantelor echipamentului tau. Daca vei opta pentru acest produs Carraro, atunci sansa ta va fi una mare de a te bucura de o exploatare sigura a utilajului. Este o piesa remarcabila, prelucrata excelent! A fost realizata in Japonia si s-au folosit materiale de calitate superioara! Cere o oferta si descopera si pretul accesibil la care pozi achizitiona un rulment original!

Schimba rulmentii in pereche pentru a asigura pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. Doar asa vei elimina orice risc de a pune pinionul de atac intr-o situatie neplacuta. Inlocuieste neaparat si simeringul care etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Oricand ai nevoie de sprijin, sa stii ca noi suntem aici si iti oferim gratuit consultanta tehnica gratuita! Chiar si mecanici avem si sunt multi, si buni, si priceputi!

Rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron TTV1160 - maiestria unei prelucrari excelente!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV1160 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron TTV1160 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura