Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV420
Cod produs
AVDHFX0R-O-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron TTV420 din oferta noastra! Ai cel mai bun raport calitate/pret! Iti recomandam cu convingere acest rulment grup conic pentru tractorul tau! Este piesa ce stim ca nu te va dezamagi niciun moment multa vreme. Este cu siguranta o piesa de top, cu tara de fabricare in Japonia. A fost creata de Carraro pentru a rezista cat mai mult si a fi cat mai eficienta. Astfel, nu exista client care sa nu fi fost pe deplin multumit de acesti rulmenti.

Rulmentii se vor monta in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa al pinionului de atac. Recomandam inlocuirea simeringului ce etanseaza puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac, odata ce schimbi rulmentii. Pentru a primi mai multe informatii despre acest rulment, nu intarzia sa ne contactezi! Consultanta tehnica este complet gratuita, deoarece ne dorim sa ajungi cu usurinta la piesa ideala pentru utilajul tau!

Rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron TTV420 - vei fi impresionat de calitate!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV420 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid, ce ajung peste tot in tara. Iti recomandam sa verifici piesele cu atentie inainte de a le plati, pentru a te asigura ca totul este in odine. Poti opta si pentru varianta ridicarii personale a coletului cu acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron TTV420 direct de la sediul nostru, caz in care noi te asteptam!

Apeleaza la personalul nostru pentru servicii de montaj profesioniste si nu iti va parea rau niciun moment, deoarece mecanicii nostri ajung la punctul tau de lucru rapid si iti monteaza rulmentii astfel incat sa nu existe riscul defectarii lor premature. Pentru aceasta este nevoie de o presa mecanica, iar noi iti venim in intampinare cu tot ceea ce este nevoie. Contacteaza-ne pentru orice problema intampinata asupra utilajului tau si vei avea in noi suport de nadejde! Suna-ne acum si iti oferim toate detaliile de care ai nevoie!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura