Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV610
Cod produs
HMJYD8LP-O-IA
Out Of stock
Descriere
Avem acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron TTV610 la cel mai bun raport calitate/pret! Convinge-te! Un rulment grup conic pentru tractor este o piesa ce ofera calitatea cu care rareori te intalnesti! Este perfect original Carraro, fabricat in Japonia. Surprinde prin rezistenta de care da dovada, posibila datorita materialelor componente calitative. Ai parte de el la un pret accesibil si il poti avea rapid. Comanda-l chiar azi prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru!

Ai nevoie de detalii tehnice? La noi ai consultanta tehnica gratuit! Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura pinionului de atac o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Recomandam, totodata, o inlocuire a simeringului. Etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac este importanta. Astfel, te bucuri cat mai mult de achizitia facuta. Mai multe detalii despre acest rulment obtii foarte usor de la colegii nostri. Ei sunt dispusi sa te ajute sa iei decizia cea mai potrivita.

Rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron TTV610 - este ocazia perfecta sa il comanzi!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Perioada de garantie a acestui rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV610 este de 6 luni, in acest termen putand sa il inlocuiesti gratuit daca apar probleme legate de fabricatie. Gasesti certificatul de garantie si factura in colet.

Piesele ajung la tine acasa prin curierat rapid, oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii. Acceptam plata in sistem ramburs, iar inaintea ei ai posibilitatea, iar noi iti recomandam acest lucru, sa verifici piesele, pentru a te asigura ca sunt cele pe care le-ai comandat si ca sunt in stare buna. Te asteptam si la sediul nostru daca preferi sa ridici direct acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron TTV610 (pereche) comandat!

Montajul reprezinta un aspect important pe langa calitatea piesei. Un montaj necorespunzator o poate deforma, asa cum este cazul in loviturile de ciocan aplicate rulmentilor. Este necesara o presa mecanica, pentru a evita deteriorarea. Noi iti venim in intampinare cu tot ce este nevoie pentru a nu avea probleme pe viitor si a te bucura de functionarea perfecta a utilajului tau. Colaboram cu specialisti ce pot rezolva orice problema aparuta, asa ca suna-ne si solicita-ne ajutorul!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura