Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case CS150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS150
Cod produs
A9DJ5GC8-IA
Out Of stock
Descriere
Alegerile tale de piese de schimb influenteaza performanta echipamentului tau. Alege sa o influentezi pozitiv cu acest rulment grup conic tractor Case CS150 de calitate superioara! Este piesa creata in atelierele de creatie din Japonia, sub atenta coordonare a celor de la Carraro ! Componenta este originala si prezinta calitatile tehnice pe care doar o componenta de acest fel le etaleaza. Ea mai are si un pret foarte avantajos! Plus, in colet vei avea certificatul de garantie valabil sase luni!

Indicatiile expertilor tehnici sunt extrem de utile in cadrul montajului. Acesti rulmenti este de preferat sa ii montezi in pereche. Scopul este de a asigura o miscare de rotatie pinionului de atac lipsita de excentricitate fata de axa. Esentiala este inlocuirea simeringului ce etanseaza puntea. Puntea din fata trebuie etansata optim la locul de intrare al pinionului de atac. Nu este o interventie usora, trebuie facuta profesionist! Asadar, contacteaza-ne si te poti bucura de serviciile noastre de service!

Rulment grup conic tractor Case CS150 - adio randamentului scazut!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment grup conic pentru tractor Case CS150 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment grup conic tractor Case CS150 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura