Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Fiat 45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 45, Fiat 45-66, Fiat 45-76
Cod produs
OQ0PDZVL-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest exceptional rulment grup conic tractor Fiat 45 este o piesa 100% originala, care poate fi a ta rapid! Rulmentul grup conic prezent in oferta noastra a fost creat in Japonia, din cele mai rezistente materiale. Stii sigur ca, alegand o piesa originala Carraro, nu poti da gres! Ea este inegalabila din punct de vedere al calitatii. Rulmentii acestia se pot monta si pe tractoarele Fiat 45-66 si Fiat 45-76. Compatibilitatea este asigurata! Daca esti hotarat si vrei sa comanzi, o poti face chiar acum prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru!

Rulmentii se vor monta in pereche pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam si schimbarea simeringului ce asigura etansarea puntii din fata. La locul de intrare al pinionului de atac in punte este nevoie de un simering nou! Tine cont de aceste sfaturi pentru o cat mai indelungata utilizare a noilor piese. Pentru mai multe informatii despre acest rulment, nu ezita sa-i contactezi pe colegii nostri! Sunt incantati sa te ajute complet gratuit!

Rulment grup conic tractor Fiat 45 - foarte atent realizat!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Perioada de garantie a acestui rulment grup conic pentru tractor Fiat 45 este de 6 luni, fiind posibila inlocuirea lui gratuita in acest termen, in cazul in care intampini probleme datorate unor defecte din fabrica. Gasesti certificatul de garantie in colet, impreuna cu rulmentul.

Piesele ajung la tine acasa in cel mai scurt timp posibil de la plasarea comenzii, oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii. Acceptam plata in sistem ramburs, iar inaintea acesteia iti recomandam sa verifici cu atentie rulmentii, astfel incat sa fii sigur ca starea lor este ireprosabila. O alternativa este ridicarea directa a acestui rulment grup conic tractor Fiat 45 direct de la sediul nostru, daca iti este convenabil, unde noi te asteptam!

Nu are cine sa te ajute sa montezi acest rulment grup conic Fiat 45? Te ajutam fara probleme, avand deja colaborari cu ateliere tehnice mobile si mecanici profesionisti si de incredere in majoritatea zonelor tarii. Acestia se indreapta direct catre punctul tau de lucru, ajungand acolo rapid, echipati cu tot ceea ce implica un montaj impecabil. Ei vor folosi o presa mecanica, pentru a evita deformarea rulmentilor si a le asigura astfel o perioada de utilizare cat mai indelungata. Asteptam sa ne suni pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura