Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Fiat 50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 50, Fiat 50-66, Fiat 50-86
Cod produs
KMI084JZ-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic tractor Fiat 50 este exact piesa de care ai nevoie. Din punct de vedere al calitatii, este greu de intrecut. Iti recomandam cu incredere acest rulment pentru tractorul tau pentru ca este o piesa 100% originala! Fabricata in Japonia, din cele mai rezistente materiale, piesa iti garanteaza o indelungata utilizare, lipsita de orice probleme. Acest rulment grup conic se poate monta si pe tractoarele Fiat 50-66 si Fiat 50-86. Comanda piesa realizata de Carraro chiar acum!

Iti reamintim ca rulmentii se vor monta in pereche! Se va realiza o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Totodata, iti recomandam schimbarea simeringului ce asigura etansarea puntii din fata. Locul de intrare al pinionului de atac trebuie sa fie optim etansat. In acest mod, vei prelungi durata de exploatare a pieselor. Mai multe detalii despre acest rulment afli de la colegii nostri. Sunt incantati sa te lamureasca si sa-ti prezinte cele mai avantajoase oferte, gratuit.

Rulment grup conic tractor Fiat 50 - este apt sa faca minuni pentru tractorul tau!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Perioada de garantie a acestui rulment grup conic pentru tractor Fiat 50 este de 6 luni, timp in care il poti inlocui, gratuit, daca apar situatii neprevazute.

Iti trimitem acest rulment grup conic tractor Fiat 50 acasa prin curierat rapid, oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii. Poti deschide coletul si poti verifica daca el se afla in perfecta stare, in urma transportului, pentru a evita nemultumiri ulterioare. Daca preferi, te asteptam si la sediul nostru, in vederea ridicarii personale a produsului dorit.

Cu montajul te ajutam rapid, direct la punctul tau de lucru. Solicita-ne interventia odata ce comanzi si nu vei regreta. Folosim in montajul rulmentilor o presa mecanica, pentru a ii proteja. Suntem aici pentru tine indiferent de natura problemei intampinate la utilajul tau. Suna-ne acum si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura