Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Fiat 62

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 62
Cod produs
9RZ83TWH-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic tractor Fiat 62 - Carraro l-a fabricat in Japonia! Piesa reprezinta o investitie pe termen lung, fiind extrem de rezistenta! Depaseste orice asteptare! Este eficient pentru ca a fost prelucrat din material de calitate superioara! Lasa piesele de calitate sa-si puna amprenta pe performantele utilajului tau! Acest rulment se va ingriji si de bunastarea tractorului Fiat 62-86 daca alegi sa-l montezi si pe el! Este compatibil 100%! Te asteptam cu o oferta de pret senzationala!

Inlocuieste rulmentii simultan! Acest lucru favorizeaza o miscare de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Specialistii iti recomanda sa inlocuiesti si simeringul de etansare al puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Castiga timp alaturi de noi si nu lasa avariile sa-ti incurce business-ul! Specialistii nostri sunt mereu alaturi de tine atunci cand ai nevoie de interventii profesioniste! Contacteaza-ne si iti trimitem urgent un service mobil si o echipa de mecanici!

Rulment grup conic tractor Fiat 62 - este piesa care prezinta un interes aparte!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest rulment grup conic pentru tractor Fiat 62 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic tractor Fiat 62 pe care il doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura