Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Fiat 60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 60
Cod produs
EK3U76P1-O-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru acest rulment grup conic tractor Fiat 60 ti-am pregatit o oferta excelenta! Iti prezentam acest excelent rulment grup conic pentru tractorul tau! O alegere foarte buna pentru cineva care pune accent pe durabilitate. Piesa este originala Carraro, fabricata in Japonia, si are un schelet dur. Asta o face rezistenta in conditii dificile de lucru. Nu mai astepta si comanda chiar astazi rulmentii de care ai nevoie, acestia ajungand maine la tine!

Cum se monteaza rulmentii? Este indicat sa se monteze in pereche. Este de dorit sa se creeze o miscare de rotatie fara excentricitate/ joc fata de axa al pinionului de atac. Este recomandabil de asemenea sa se inlocuiasca simultan cu rulmentii si simeringul. Este cel ce asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru mai multe detalii despre acest rulment, nu ezita sa ne contactezi. Primesti consultanta tehnica gratuita!

Rulment grup conic tractor Fiat 60 - componenta pe care ti-o recomandam!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment grup conic pentru tractor Fiat 60 are o garantie de 6 luni. Daca apar defectiuni, este posibila inlocuirea lui fara a il replati. Pastreaza certificatul de garantie din colet!

Livram prin curierat rapid, oriunde in tara. Vrei sa fii sigur ca nu risti nici cea mai mica nemultumire ulterioara? Te sfatuim sa deschizi coletul si sa verifici atent acest rulment grup conic tractor Fiat 60 primit, inainte sa platesti. Daca esti in apropiere si vrei sa ai parte chiar azi de piesa dorita, vino la sediul nostru!

Nu vei regreta niciun moment daca alegi ca montajul sa fie realizat de catre mecanicii cu care colaboram. Acestia lucreaza cu profesionalism si grija fata de orice piesa. Folosim, ca atare, o presa mecanica in montajul rulmentilor, deoarece aceasta ii protejeaza considerabil de deteriorare. Este recomandabil sa eviti loviturile de ciocan aplicate noilor piese. Nu este montajul singura interventie unde ai nevoie de ajutor profesionist? Suntem aici pentru orice tip de problema apare la utilajul tau, fie ca e vorba de reparatii la orice componenta, de reconditionari, revizii, samd. Afla mai multe contactandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm

Piesa poate fi montata si pe urmatoarele modele: Fiat 60-46, Fiat 60-56, Fiat 60-66, Fiat 60-76, Fiat 60-86, Fiat 60-90, Fiat 60-93 si Fiat 60-94.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura