Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Fiat 72

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 72
Cod produs
AF6I7B5U-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic tractor Fiat 72 ajuta la cresterea performantei si randamentului tractorului tau. Asigura-ti productivitatea cu ajutorul pieselor din ofertele noastre. Avem cele mai bune piese la ale caror calitati poti apela linistit. Rulmentul avut in depozit este extrem de fiabil pentru ca este original. Nu este singura lui calitate! Carraro are mereu grija sa-si inzestreze produsele cu eficienta si rezistenta. Poti alege acest rulment si pentru tractorul Fiat 72-86 din dotare. Ofera compatibilitate maxima!

Pentru inceput iti dam un sfat! Inlocuieste rulmentii in pereche! Pinionul de atac va avea asigurata miscarea de rotatie fata de axa fara joc sau excentricitate. Ca sa te bucuri de o reparatie de durata, ar fi mult mai corect sa inlocuiesti si simeringul. Acesta ajuta la etansarea optima a puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca mai doresti sa ne intrebi ceva, suna sau scrie-ne pe mail, Whatsapp sau direct pe site! Rezolvam orice problema tehnica ai avea!

Rulment grup conic tractor Fiat 72 - livrat impreuna cu certificat de garantie!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment grup conic pentru tractor Fiat 72 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic tractor Fiat 72 pe care il doresti!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura