Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Fiat 70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 70
Cod produs
PNHYLEFS-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic tractor Fiat 70 promite sa faca minuni si sa nu te dezamageasca asa cum o fac piesele vandute la colt de strada! Piesa propusa de noi este originala. Carraro a realizat aceasta productie in Japonia. Din punct de vedere al prelucrarii poti sa stai linistit. S-a folosit un material de calitate superioara care aduce plusul de rezistenta pe care alte componente din aceasta categorie nu il au. Vei alege cea mai buna varianta pentru tractorul tau si il vei putea exploata in siguranta!

Contacteaza-ne si te ajutam cu absolut tot ce este necesar pentru o intretinere adecvata a utilajului. Pentru inceput iti recomandam sa faci inlocuirea rulmentilor simultan. Miscarea de rotatie a pinionului de atac nu trebuie sa prezinte niciun moment excentricitate fata de axa. Te sfatuim sa schimbi simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Toate informatiile de care ai nevoie le poti gasi la consultantii nostri tehnici. Totul despre piese si utilaje!

Rulment grup conic tractor Fiat 70 - eficienta tractorului va creste imediat dupa montarea lui!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment grup conic pentru tractor Fiat 70 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic tractor Fiat 70 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm

Piesa este compatibila cu tractoarele Fiat 70-56, Fiat 70-66, Fiat 70-76, Fiat 70-86.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura