Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case 1394

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1394
Cod produs
56EOPDU7-IA
Out Of stock
Descriere
Plasezi comanda azi, si maine primesti acest rulment grup conic tractor Case 1394 incantator! Componenta este realizata din material rezistent, conceputa sa reziste in conditiile grele care apar in timpul utilizarii echipamentului! Tractorului tau ii va placea faptul ca ii oferi o piesa originala Carraro! Rulmentul este produs in uzinele din Japonia si noi il aducem constant in depozitul nostru. Poti solicita o oferta completa unde vei vedea si costul foarte agreabil de achizitie!

Beneficiezi de adevaratele calitati tehnice ale acestei componente in functie de cum alegi sa faci montajul. Acest tip de rulmenti se monteaza cel mai bine in pereche. Scopul acestei actiuni este de a asigura o miscare de rotatie optima pinionului de atac. Aceasta miscare trebuie sa se desfasoare fara joc sau excentricitate fata de axa. Sa inlocuiesti simeringul tot acum. Alegand sa folosesti unul nou, etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac va fi optima.

Rulment grup conic tractor Case 1394 - alege o piesa magica, creste performanta tractorului tau!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Acest rulment grup conic pentru tractor Case 1394 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment grup conic tractor Case 1394 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura