Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Ford 4430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 4430
Cod produs
BSN4YCH9-O-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic tractor Ford 4430 din oferta noastra si nu vei regreta! Un rulment grup conic este alegerea perfecta pentru tractorul tau! Asta deoarece este o piesa in totalitate originala Carraro, fabricata in Japonia. Este o piesa de top pe care orice proprietar de utilaj care isi doreste eficienta maxima de la acesta o cauta. Are, pe deasupra, un pret avantajos, asa ca te incurajam sa o comanzi chiar acum. La telefon, prin e-mail sau direct pe site-ul nostru, ajungi rapid la ea!

Rulmentii se monteaza in pereche, asigurandu-se astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Recomandat este sa montezi rulmentii simultan, impreuna cu simeringul. El asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru mai multe detalii despre acest rulment, doar sa ne suni si iti oferim indrumarea necesara. Iti prezentam cele mai avantajoase oferte si lamurim orice dilema. La noi beneficiezi de consultanta tehnica complet gratuita, asa ca profita acum de aceasta ocazie!

Rulment grup conic tractor Ford 4430 - monteaza-l corect! Te ajutam si noi!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantia pentru acest rulment grup conic pentru tractor Ford 4430 o vei regasi in colet, impreuna cu factura si piesa. Este valabila 6 luni de la data facturarii.

Livram acest rulment grup conic tractor Ford 4430 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung oriunde in tara. Inainte de a plati, iti recomandam sa deschizi coletul si sa verifici starea pieselor, pentru a elimina orice risc de a fi nemultumit ulterior. Daca preferi sa te deplasezi, poti veni pana la sediul nostru, sa ridici piesele dorite direct de aici. Te asteptam!

Mecanicii nostri colaboratori lucreaza intr-un mod profesionist si vin direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil. Rulmentii, pentru a li se asigura o durata de exploatare indelungata si o eficienta sporita, trebuie montati cu ajutorul unei prese mecanice, insa nu iti face griji, caci noi avem tot ce este nevoie! Solicita-ne ajutorul pentru orice problema la utilajul tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura