Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Ford 4430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 4430
Cod produs
Q9W6Z1R8-IA
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit la noi! Te intampinam din start cu o piesa remarcabila! Acest rulment pinion atac tractor Ford 4430 este extraordinar de eficient. Se ia la tranta cu uzura, o tavaleste bine si o trimite la plimbare! Carevasazica, nimic nu-i sta in cale! Rulmentul este realizat din material care ofera rezistenta maxima in timp. Asadar, perioada de exploatare a piesei va creste considerabil, iar tractorul tau va performa exact asa cum iti doresti. Iata ce face o piesa originala Carraro!

Montajul pieselor face parte din grija lor. El trebuie sa fie unul profesionist, tinandu-se cont de tipicurile interventiei. Alege sa montezi rulmentii in pereche pentru a creste eficienta. Pinionul de atac trebuia sa aiba asigurata o miscare de rotatie fara excetricitate fata de axa. Inlocuieste fara discutii simeringul. El este cel care se ocupa de etansarea dintre puntea din fata si locul de intrare al pinionului de atac. Componentele vor functiona toate perfect daca tii cont de aceste reguli!

Rulment pinion atac tractor Ford 4430 - considera-l cea mai buna investitie!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Ford 4430 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Acest rulment pinion atac tractor Ford 4430 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura