Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Case JX95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX95
Cod produs
P025UZLR-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac tractor Case JX95 - o componenta care asigura performanta tractorului tau! Acesti rulmenti nu prezinta niciun risc de uzura si au fost bine testati de producatori. Astfel incat sa functioneze corespunzator vreme indelungata. Carraro este producatorul care se ocupa cu atentie maxima de realizarea acestei componente. Este realizata pe teritoriul Japoniei, in uzine de top care asigura respectarea standardelor de calitate. Acest produs face parte din oferta noastra permanenta!

Te poti folosi oricand doresti de aceste componente de calitate, iar tractorul tau va fi multumit. Si mai multumit va fi daca alegi sa-i montezi in pereche. Montarea simultana duce la asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac. Aceasta miscare trebuie sa se produca fara excentricitate fata de axa. Ca sa prelungesti utilizarea componentelor, schimba vechiul simering. Un simering nou va ajuta la etansarea optima a puntii din fata. Mai precis, exact in locul in care intra pinionul de atac.

Rulment pinion atac tractor Case JX95 - beneficiezi de maximul de calitate!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Case JX95 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment pinion atac tractor Case JX95 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura