Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Ford 3935

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 3935
Cod produs
2QLRWCV5-IA
Out Of stock
Descriere
Special pentru tractorul tau avem acest rulment pinion atac tractor Ford 3935 original! Economiseste bani pe termen lung achizitionand piese originale! Rulmentul este produs in atelierele de mecanica Carraro si este prelucrat excelent. Tara de provenienta este Japonia, iar acolo au folosit in prelucrarea sa cel mai bun material existent. Eficienta acestui rulment depaseste cu mult pe a altor componente de acest fel. Te asteptam sa ne ceri informatii suplimentare oricand doresti! Ne poti suna sau ne poti scrie! Cum preferi!

Minunat ar fi pentru utilajul tau sa montezi acest rulment in pereche. Inlocuirea ambilor rulmenti va aduce un strop in plus de eficienta pinionului de atac. Acesta va avea asigurata o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. Apoi, inlocuieste tot acum simeringul de etansare. El etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Iti punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta unde poti afla toate informatiile necesare!

Rulment pinion atac tractor Ford 3935 - calitate de top garantata!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Ford 3935 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac tractor Ford 3935 pe care il doresti!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura