Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Ford 4030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 4030
Cod produs
M538WA9R-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac tractor Ford 4030 - o piesa remarcabila, menita sa aduca beneficii functionarii transmisiei! Cu o transmisie care se descurca, se descurca si utilajul. Tractorul tau nu-ti cere prea multe. Ci doar din cand in cand, cate o piesa buna si originala care sa il revitalizeze! Alege pentru el aceasta componenta Carraro si noi credem ca va fi mai mult decat multumit. Vei vedea ca va trage si el mai tare si nu va mai da peste cap activitatea tuturor!

Dar hai sa-ti mai spunem ceva despre montaj, caci este o parte extrem de importanta. Sa montezi acesti rulmenti in pereche. Pinionul de atac are nevoie de o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa. Nu ocoli problema simeringului. Acesta se inlocuieste pentru a etansa corespunzator puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Apeleaza-ne chiar acum! Asa iti va fi mai usor sa potrivesti corect piesele cu tipurile de utilaj si te asiguri ca ceea ce comanzi este exact ce trebuie.

Rulment pinion atac tractor Ford 4030 - plaseaza comanda si te bucuri rapid de el!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Ford 4030 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment pinion atac tractor Ford 4030 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura