Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Ford 3830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 3830
Cod produs
JI0HQX4B-IA
Out Of stock
Descriere
Tractorul tau este sprijinul principal pe care il ai in activitatea ta! Sa te asiguri ca primeste doar piese de calitate este pentru tine o obligatie! In depozitul nostru vei gasi tot ce-ti trebuie ca sa il intretii cum se cuvine! Alege acest rulment pinion atac tractor Ford 3830 original Carraro! Eficient si rezistent, el este perfect pentru tractorul tau! Cere oferta noastra si plaseaza comanda! Componenta iti va fi livrata in 24 de ore si va fi insotita de certificat de garantie! Promptitudine si constiinciozitate!

Pentru o buna interventie asupra utilajului, inlocuieste rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac va fi asigurata fara prezenta excentricitatii fata de axa. La fel de binevenita este inlocuirea simeringului. Aceasta componenta joaca rolul de a etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Componentele implicate in acest ansamblu vor functiona mult mai bine daca aplici aceste sfaturi. Este de preferat sa nu le treci cu vederea!

Rulment pinion atac tractor Ford 3830 - fabricat din cele mai bune materiale!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Ford 3830 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment pinion atac tractor Ford 3830 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura