Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Ford 4230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 4230
Cod produs
AF7L50QB-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac tractor Ford 4230 este prezent in depozitul notru si se bucura de un cost redus! Da, este incredibil, comanzi o piesa originala Carraro si platesti un pret accesibil. Hai sa-ti zicem cate ceva despre ea, desi stim ca am spus deja totul. Este perfect compatibila cu tractorul tau. Este realizata in Japonia din cele mai bune materiale! Isi va dovedi eficienta imediat dupa montarea pe utilaj. Vei avea si certificat de garantie, dar este exclus sa ai efectiv nevoie de el! Piesa este remarcabila cu totul!

Ai ajuns acum un pas mai in fata, la montaj. Ca sa faca treaba asta, tine cont de sfaturile expertilor nostri. Ei recomanda schimbarea rulmentilor in pereche. Te vei asigura ca miscarea de rotatie lipsita de excentricitate a pinionului de atac fata de axa va fi asigurata. Normal ca simeringul trebuie si el inlocuit tot acum. El este cel care etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Daca asiguri o executie corecta a montajului, atunci nu mai ai probleme vreme indelungata la acest capitol.

Rulment pinion atac tractor Ford 4230 - cel mai bun rulment de pe piata!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Ford 4230 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac tractor Ford 4230 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura