Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Steyr CVT6170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT6170
Cod produs
NKIDH15J-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic Steyr CVT6170 - acum il poti avea special pentru tractorul tau. Elementul prezentat in aceasta oferta este unul original! Carraro ne aduce un produs extraordinar care va creste randamentul tractorului tau. Va functiona impecabil si va face fata solicitarilor la care il expui. Comandarea acestei piese se face foarte usor, poti sa ne telefonezi sau sa completezi cererea de pe site. A doua zi de la plasarea comenzii primesti produsul!

Partea montajului este esentiala in cadrul oricarei interventii. Specialistii recomanda montarea rulmentilor in pereche. Astfel, asiguri pinionului de atac o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Al doilea tine de simering. Acesta se inlocuieste cand intervii la puntea din fata. Puntea din fata se etanseaza la locul de intrare al pinionului de atac folosind un simering nou. Apeleaza-ne acum si iti oferim mult mai multe detalii care sa te ajute in cadrul acestui montaj.

Rulment grup conic Steyr CVT6170 - ideal pentru tractorul tau!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Rulment grup conic pentru tractor Steyr CVT6170 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic Steyr CVT6170 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura