Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Steyr CVT170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT170
Cod produs
49ZGUIQT-O-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda acum acest rulment grup conic Steyr CVT170 si beneficiezi imediat de cea mai calitativa piesa din aceasta categorie! Este perfect originala Carraro! Stim cu totii ca exista o diferenta semnificativa de calitate intre piesele originale si replicile acestora. Rulmentii prezentati te scutesc de orice posibila problema, mult timp dupa momentul achizitiei. Piesele au fost fabricate in Japonia, din materiale deosebit de rezistente. Ele garanteaza faptul ca nu te vor lasa la greu.

Este recomandabil ca rulmentii sa fie montati in pereche. Asta pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Afla chiar acum toate detaliile de care ai nevoie despre acest rulment sunandu-ne! Oferim consultanta tehnica gratuita pentru fiecare piesa de care esti interesat. Nu intarzia sa ne contactezi!

Rulment grup conic Steyr CVT170 - asigura-ti functionarea sistemului de transmisie!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Garantia care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid o primesti in acelasi pachet cu acest rulment grup conic pentru tractor Steyr CVT170 comandat. Ea este valabila 6 luni de zile, de la data facturarii.

Livrare
Poti opta pentru a primi acest rulment grup conic Steyr CVT170 acasa in cel mai scurt timp posibil, noi trimitandu-i catre tine prin curierat rapid, indiferent unde te-ai afla pe teritoriul tarii. Plata se efectueaza in sistem ramburs, iar inaintea ei ai posibilitatea de a verifica starea pieselor, pentru a te asigura ca totul este in perfecta ordine. O alternativa este sa vii pana la sediul nostru, daca preferi sa ridici personal coletul de aici. Te asteptam!

Montaj
Pentru montaj, apeleaza la noi si primesti suportul necesar mai repede decat te astepti. Unul dintre mecanicii nostri colaboratori se indreapta catre punctul tau de lucru si va folosi o presa mecanica, foarte importanta deoarece previne deformarea pieselor, ce ar putea fi altfel cauzata de loviturile de ciocan. Nu ezita sa apelezi la noi si pentru reparatii sau alte probleme intampinate la utilajul tau. Vom face totul ca sa iti solutionam rapid problema! Suna-ne acum si iti dam toate detaliile!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura