Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Steyr CVT6195

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT6195
Cod produs
7U0Y54HV-O-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment de calitate pentru o reparatie de durata? Alege acest rulment grup conic Steyr CVT6195 din oferta noastra! Achizitionand acest produs Carraro, vei uita ca va mai fi nevoie sa-l si schimbi. Asta pentru ca este o piesa de cea mai inalta calitate, 100% originala, produsa in Japonia. Alegand produse originale, intotdeauna stii ca esti mai putin expus riscului de a intampina situatii neplacute. Cum ar fi defectiuni premature ale acestora.

Rulmentii se vor monta in pereche pentru a asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Pentru ca rulmentul are un pret foarte bun, vei putea sa schimbi si simeringul. Este vorba despre cel ce etanseaza puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne si iti oferim consultanta tehnica perfect gratuita. O alegere documentata va fi ideala. Si vom face la fel pentru fiecare piesa care te intereseaza din oferta noastra.

Rulment grup conic Steyr CVT6195 - la un pret fenomenal de bun!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Steyr CVT6195 comandat, factura, dar si garantia care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid le primesti impreuna, in acelasi pachet. Ea este valabila 6 luni de zile.

Livrare
Livrarea acestui rulment grup conic Steyr CVT6195 se realizeaza prin curierat rapid, in intreaga tara, tu avand posibilitatea de a verifica piesele in prezenta curierului, inainte sa platesti. Poti veni direct la sediul nostru din apropiere de Bucuresti in vederea ridicarii personale, dupa ce ai plasat comanda.

Montaj
Montajul poate fi realizat fara probleme tot de noi. Avem colaborari cu mecanici profesionisti in intreaga tara, pentru a iti oferi sprijinul necesar rapid, direct la punctul tau de lucru. Rulmentii vor fi montati de catre specialistii nostri cu ajutorul unei prese mecanice, aceasta avand un rol foarte important in montajul corect al rulmentilor, ea eliminand riscul deformarii acestora. Suna-ne acum si afli mai multe!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment grup conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura