Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Steyr CVT9105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT9105
Cod produs
U16I3DW2-O-IA
Out Of stock
Descriere
Recomandam acest excelent rulment grup conic Steyr CVT9105 tuturor proprietarilor de utilaje! Celor care isi doresc sa obtina de la acestea maxima performanta. Este o piesa originala, de cea mai inalta calitate, fabricata in Japonia din materiale rezistente. Acest rulment grup conic garanteaza ca nu te va lasa la greu mult timp de aici inainte. Daca doresti sa comanzi, variantele sunt: prin telefon, e-mail sau completand formularul disponibil pe site-ul firmei.

Rulmentii se vor monta in pereche. Deoarece astfel, se poate realiza o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandarea noastra - pentru a te bucura de noua achizitie cat mai mult timp - este sa schimbi si simeringul. Mai exact, cel ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Afla acum mai multe detalii despre acest rulment contactand unul dintre colegii nostri. Este gata oricand sa iti fie de ajutor. Oferim consultanta complet gratuita.

Rulment grup conic Steyr CVT9105 - cea mai buna piesa din categoria sa!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Pentru ca nu putem preveni situatiile neprevazute, le rezolvam rapid. In colet vei regasi si certificatul de garantie, valabil 6 luni, pe care il primesti la achizitionarea acestui rulment grup conic pentru tractor Steyr CVT9105 dorit.

Livrare
Livram acest rulment grup conic Steyr CVT9105 in toata tara prin curierat rapid si iti oferim posibilitatea de a verifica piesele inainte de a le plati, astfel asigurandu-te ca starea lor este impecabila in urma transportului si evitand posibile nemultumiri ulterioare. O alternativa este sa vii direct la sediul nostru, in vederea ridicarii personale a coletului. Te asteptam, in cazul in care aceasta este varianta pe care o preferi!

Montaj
Pentru a oferi piesei o cat mai indelungata perioada de exploatare, este necesar sa apelezi la profesionisti pentru montaj, iar noi colaboram deja cu mare parte dintre acestia. Unul dintre ei va veni la punctul tau de lucru rapid si va monta rulmentii folosind o presa mecanica, pentru a ii proteja. Suntem alaturi de tine pentru orice probleme aparute la utilajul tau. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment grup conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura