Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT9105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT9105
Cod produs
H6VRQ03T-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Steyr CVT9105 este un element foarte bine executat de catre Carraro! Un producator de renume care pune calitatea pe primul loc intotdeauna! Acest produs a fost realizat in Japonia din cel mai bun material! Schimba elementul uzat si lasa rulmentul cel nou sa asigure functionarea in mod eficient a componentelor sistemului de transmisie! Piesa se regaseste in oferta noastra la un pret avantajos si iti poate fi livrata foarte repede! Plaseaza acum comanda!

Contribuie la un montaj corespunzator si opteaza pentru inlocuirea simultana a rulmentilor. Poti asigura in acest fel miscarea optima de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu trebuie sa aiba excentricitate fata de axa. Alta etapa a interventiei va fi inlocuirea simeringului uzat. Unul nou trebuie sa etanseze puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Ne contactezi acum si stabilim cand vrei sa faci montajul. Ori te trimitem la un service partener, ori venim chiar noi cu service-ul mobil.

Rulment pinion atac Steyr CVT9105 - realizat cu deosebita atentie la detalii!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT9105 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest rulment pinion atac Steyr CVT9105 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura