Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT9145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT9145
Cod produs
FWG1RXSO-IA
Out Of stock
Descriere
Calitatea are un nume, unul care ne place mult! Carraro va fi mereu alaturi de tine atunci cand ai nevoie de piese de calitate, executate cu maiestrie! Acest rulment pinion atac Steyr CVT9145 este unul dintre elementele extrem de importante ale sistemului de transmisie. Schimba-l imediat ce apar semne de uzura, nu lasa sa-ti fie afectata performanta tractorului! Apeleaza la calitatile deosebite ale acestei componente originale fabricate in Japonia!

Etapa montajului trebuie executata cu mare grija! Sa montezi acesti rulmenti in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac nu trebuie sa inregistreze excentricitate fata axa. Sa inlocuiesti simeringul ce etanseaza puntea. Monteaza unul nou care sa etanseze locul intrarii pinionului de atac in puntea din fata. Avem destule informatii sa-ti furnizam. Te asteptam sa ne suni si sa iti oferim cu cel mai mare drag consultanta tehnica gratuita!

Rulment pinion atac Steyr CVT9145 - ai grija de tractorul tau!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT9145 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac Steyr CVT9145 pe care il doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura