Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT9115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT9115
Cod produs
ETY90JWN-IA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de rulment pinion atac Steyr CVT9115 este o componenta ce face parte din sistemul de transmisie! Noi iti recomandam un element fabricat de catre Carraro! Vei observa imediat o imbunatatire a exploatarii echipamentului tau! Iar datorita calitatii ridicate a materialului din care este conceput, va rezista la solicitatile grele la care este expus utilajul. Sa soliciti oferta noastra avantajoasa chiar acum! Plasarea comenzii se poate face telefonic sau direct pe site!

Pacat ar fi de aceasta piesa de calitate daca nu i-ai face montajul corespunzator! Rulmentii de acest tip se inlocuiesc simultan. Asta asigura o miscare de rotatie a pinionului de atac lipsita de excentricitate fata de axa. Sa nu uiti de simering. Unul nou va etansa locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Tine cont de toate astea, iar sfaturi bune sa stii ca mai avem! Suna acum si primesti consultanta tehnica gratuita! Alegem impreuna piesa si te ajutam si cu montajul daca doresti!

Rulment pinion atac Steyr CVT9115 - alege-l din oferta noastra acum!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT9115 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Steyr CVT9115 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura