Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT6190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT6190
Cod produs
P7F61JDN-IA
Out Of stock
Descriere
Cand esti in cautare de piese de calitate, noi suntem locul cel mai potrivit de unde poti achizitiona componente! Acest rulment pinion atac Steyr CVT6190 din oferta noastra este alegerea ideala! Este un articol fabricat de atelierele Carraro! Vei beneficia de un produs realizat din material rezistent si care sa asigure functionarea corecta a sistemului de transmisie. Comanda acum un produs original de calitate inalta! Vei avea si un pret foarte bun care sa te sustina in luarea deciziei!

Montarea rulmentilor este esentiala in procesul interventiei. Cel mai bine este sa-i montezi in pereche. Asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac este normala doar daca nu prezinta excentricitate fata de axa. Simeringul va fi inlocuit tot acum, odata cu rulmentii. Puntea din fata va fi corect etansata la locul de intrare al pinionului de atac. Necesar este ca montajul sa fie executat de mecanici experimentati. Vor sti sa puna in valoare calitatile acestor componente!

Rulment pinion atac Steyr CVT6190 - la un cost de achizitie avantajos!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT6190 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac Steyr CVT6190 pe care il doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura