Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pinion atac pentru tractor Steyr M975

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr M975
Cod produs
ILVXRB5K-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea camasa rulment pinion atac Steyr M975 este o piesa de incredere, care ajuta pe deplin la buna functionare a unui asemenea rulment. Rulmentii trebuie sa aiba in componenta lor si aceasta camasa rulment! datorita ei, in stare buna, vibratiile si zgomotul sunt reduse. Va realiza acest lucru prin absorbtia frecarii dintre doua parti in miscare, folosind o miscare de alunecare.

Afla acum ce solutii personalizate iti ofera specialistii nostri si beneficiaza de consultanta tehnica gratuita din partea lor! Cei mai implicati si priceputi oameni din echipa noastra iti sugereaza sa iti indrepti atentia catre piesele de uz curent, sau de uzura, asa cum le denumim tehnic! Acestea sunt poate cele mai importante, cele de care buna functionare a utilajelor pe care tu le administrezi depinde in mod direct si concret!

Camasa rulment tractor Steyr M975 este piesa pentru tractorul tau!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pinion atac pentru tractor Steyr M975 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Consultanta gratuita este cardul de fidelitate fara termen de expirare!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri aditionale. Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne propune ca fiind prietenii de incredere ai pieselor de schimb pentru utilaje.

Este important pentru tine sa fii mereu asigurat! Cum? De exemplu, daca vei achizitiona camasa rulment pinion atac Steyr M975 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Aceasta camasa rulment tractor Steyr M975 este o alegere perfecta pentru utilajul tau. Daca esti hotarat sa o achizitionezi, sau daca ai nevoie de extra informatii, ne poti apela oricand. Dar vrem sa te asiguram ca livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp! Ai posibilitatea si sa depui o cerere, iar noi vom fi prompti, ca de fiecare data!

Montajul corect realizat face toata diferenta! De ce sa pierzi timp pretios, tinandu-ti utilajul din reparatie in reparatie? De ce sa te coste mai mult decat trebuie? De ce sa ai parte de atata stres? Afla care sunt meseriasii de incredere din zona ta si apeleaza la serviciile lor!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura