Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei Volvo WB101 Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VOLVO WB101 Petromax 10W30
Cod produs
WMI953N1-AT
Out Of stock
Descriere
O masinarie este masiva si sugereaza forta. Dar cat ar fi ea de impunatoare, o buna din puterea sa se datoreaza unui fluid, ce se strecoara printre componente si le mentine starea de bine. Da, de lubrifiant vorbeam, cum este si  acest ulei Volvo WB101 Petromax 10W30 conceput special pentru utilajele agricole. Protejeaza eficient componentele utilajului tau impotriva uzurii si iti garanteaza un consum redus de energie. Indicele ridicat de vascozitate promite performante optime indiferent de temperatura. Incearca-l!

Nu te crampona de o defectiune tehnica. Solutii exista si sunt mai accesibile decat crezi. Acum, ca ne-ai gasit pe noi, lucrurile iti vor parea mult mai usoare. Avem remedii pentru problemele tale tehnice, iar specialistii nostri isi pun la bataie cunostintele si priceperea in cautarea celor mai eficiente solutii. Suna-ne si vei vedea!

Ulei VOLVO WB101 Petromax 10W30 - un ajutor de nadejde!
Acest ulei VOLVO WB101 Petromax 10W30 este un lubrifiant multifunctional pentru tractoare si celelalte utilaje agricole, ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic. Ofera protectie ridicata impotriva uzurii si, datorita proprietatilor sale anti-lipici si anti-alunecare ofera eficienta maxima sistemului de franare.

De ce sa-ti bati capul? Intreaba-ne pe noi!
Pentru orice problema de natura tehnica intampini cu utilajele tale, iti oferim consultanta gratuita. Specialistii nostri te ajuta sa depistezi cauzele defectiunilor si sa identifici remediile potrivite. Scutesti astfel timp si eforturi suplimentare si afli si lucruri interesante despre utilajele tale si cum le poti intretine impecabil. Contacteaza-ne si bucura-te de avantaje!

Promptitudinea este unul dintre principiile dupa care ne ghidam, de aceea iti vom livra acest ulei VOLVO WB101 Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. Sau, daca vrei, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura