Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Caterpillar TO-2 Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CATERPILLAR TO-2 Petromax 10W30
Cod produs
7A0UP2N3-AT
Out Of stock
Descriere
Cand lubrifierea este necorespunzatoare, fie cantitativ, fie calitativ, componentele utilajului tau pot fi compromise si apar defectiuni mai mult sau mai putin complexe. Asigura-te ca mentii lubrifierea in parametri optimi, verificand periodic in ce ulei se scalda componentele, ca sa nu-ti dea apoi de furca. Acest ulei transmisie Caterpillar TO-2 Petromax 10W30 este un lubrifiant multifunctional pentru tractoare si orice fel de utilaje agricole, care ofera protectie eficienta impotriva uzurii. Are proprietati extraordinare anti-lipici si anti-alunecare, ca sa te poti bucura de eficienta maxima a sistemului de franare, dar si sa poti face economii, prin reducerea consumului de energie pe care o promite. De asemenea, uleiul acesta imbunatateste eficienta in circuitul hidraulic si are un indice ridicat de vascozitate care iti garanteaza reactia servo-comenzilor in toate conditiile de temperatura.

Avem produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor agricole si din domeniul constructiilor, incat suntem convinsi ca le vei gasi la noi si pe cele de care are nevoie utilajul tau, acum sau mai tarziu. Daca ai nevoie de ajutor, da-ne un semn! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale si iti furnizeaza informatiile de care ai nevoie. Fa echipa cu noi si vei atinge performantele pe care ti le doresti. Suna-ne acum!

Ulei transmisie CATERPILLAR TO-2 Petromax 10W30 - calitate superioara pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei transmisie CATERPILLAR TO-2 Petromax 10W30 este un produs multifunctional ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic pentru toate utilajele si echipamentele agricole. De altfel si numele il descrie foarte bine UTTO - Universal Tractor Transmission Oil.

De vrei sa afli mai multe, intreaba-ne!
N-ai cum sa le stii chiar pe toate si de multe ori n-ai timpul necesar sa te documentezi intr-o problema anume. Ca sa te scutim de eforturi, am creat un serviciu de consultanta gratuita la care poti apela cu incredere ori de cate ori ai o nelamurire de natura tehnica sau vrei sa afli mai multe despre utilajul tau si nevoile sale de intretinere. Specialistii nostri si-au facut constiinciosi temele si raspund cu drag solicitarilor si intrebarilor tale. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram acest ulei transmisie CATERPILLAR TO-2 Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. De asemenea, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura