Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Petromax Super Farm Utto 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax SUPER FARM UTTO 10W30
Cod produs
BD92Y6U0-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifierea este esentiala pentru functionarea optima a utilajului tau. Stim ca nu-i mereu simplu sa gasesti lubrifiantul potrivit, cu care utilajul tau sa faca cea mai buna echipa. Dar avem unul pe care credem ca il va indragi. Acest ulei Petromax Super Farm Utto 10W30 este un lubrifiant multifunctional, special conceput pentru tractoare, sistemele de transmisie hidraulica si orice fel de utilaje agricole. Are proprietati exceptionale impotriva uzurii, anti-lipici si anti-alunecare, care permit cea mai buna eficienta a sistemului de franare. De asemenea, are un indice de vascozitate ridicat, care iti garanteaza reactia servo-comenzilor in toate conditiile de temperatura. In plus, are la baza o formula care garanteaza o reducerea consumului de energie si imbunatateste eficienta in circuitul hidraulic.’

Este esential sa folosesti produse de cea mai buna calitate pentru intretinerea utilajului tau, daca iti doresti performanta maxima, vreme indelungata. Cand lubrifierea este calitativa si suficienta, cand piesele de schimb sunt super rezistente si fiabile, rezultatele pot fi peste asteptari. Desigur, conteaza si sa intervii la timp, preintampinand defectiuni complexe, ca sa nu ai parte de intreruperi inoportune ale activitatii. Afla mai multe despre intretinerea utilajului tau de la specialistii nostri. Un simplu apel telefonic te poate scuti de multe eforturi si cheltuieli. Incearca!

Ulei Petromax SUPER FARM UTTO 10W30 - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei Petromax SUPER FARM UTTO 10W30 este un produs multifunctional ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic pentru toate utilajele si echipamentele agricole. De altfel si numele il descrie foarte bine UTTO - Universal Tractor Transmission Oil.

De vrei sa afli mai multe, intreaba-ne!
N-ai cum sa le stii chiar pe toate si de multe ori n-ai timpul necesar sa te documentezi intr-o problema anume. Ca sa te scutim de eforturi, am creat un serviciu de consultanta gratuita la care poti apela cu incredere ori de cate ori ai o nelamurire de natura tehnica sau vrei sa afli mai multe despre utilajul tau si nevoile sale de intretinere. Specialistii nostri si-au facut constiinciosi temele si raspund cu drag solicitarilor si intrebarilor tale. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti prea mult, iti livram acest ulei Petromax SUPER FARM UTTO 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. De asemenea, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura