Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60
Cod produs
LDPG6SYC-SC
Out Of stock
Descriere
Acest platou pinioane reductor Volvo BL60 este un obiect din categoria, „come to daddy”. O multime de piese lucreaza ca sa dea utilajului tau forta, viteza si eficienta dar doar cateva spun, „ok, dar te-ai gandit la riscuri?” Aici intervine platoul nostru pinioane care aseaza puterea intr-o sigura miscare. Iar tu grija sa nu te lasi furat de utilajul naravas si de cate poate el sa faca. Lucreaza bine dar nu lacom, forteaza dar nu lasa fara aer, efectueaza reparatiile la timp dar nu singur. Uiti de noi, uiti de tine!

Clientii nostri sunt ca o carte deschisa de experiente si modele. Aflam zilnic de la ei ce inseamna ambitia si orientarea catre rezultat. Aflam care le sunt punctele tari, dar le aflam si pe cele slabe. Cele in care au nevoie de sprijin. Caci, uneori, resursele alocate pot fi insuficiente pentru a raspunde provocarilor. Nu stii unde sa te indrepti, cui sa-i spui ce te doare. Pentru aceasta si pentru multe altele suntem noi. Suntem pregatiti sa te asistam, indiferent de momentul zilei. Te ajutam sa treci peste problemele tehnice. Duca-se!

Acest platou pinioane reductor Volvo BL60 trebuie uneori vizitat
Cand nu ai timp, nu ai timp. Cauza din care uiti sa acorzi putina importanta semnalelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. O fi din cauza drumul din macadam, iti zici, sau vreo autoresetare trecatoare. Si daca nu e asa. Fa imediat un control la platoul de pinioane, vezi daca nu s-au tocit, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate.

Tot ce va doriti, pe loc primiti
Oferta noastra de piese si servicii se reflecta intotdeauna in calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Una se cauzeaza pe alta.  In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, formulate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de care te tin blocat din treaba. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita. Nu trebuie decat sa o soliciti.

Garantie
Acest platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Volvo BL60 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este un produs ales cu grija dintr-o multime de variante de pe piata. Ti-l vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fim cu totii siguri.

Livrare
Expeditia este o etapa importanta si nu avem voia sa gresim fiind vorba de timpul tau.  Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania, vine cu o firma de curierat si ai posibilitatea verificarii pachetului inainte de a face plata. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o instaleze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Montaj
Lucrurile devin dintr-o data mai simple atunci cand apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice pinion, te va scuti de o gramada de neplaceri. Lasa-l pe mecanic sa-si faca treaba, iar piesa de schimb isi execta sarcinile programate cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura