Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor Case 100553A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 100553A1
Cod produs
BS8HXY7D-SC
Out Of stock
Descriere
Cu acest platou pinioane reductor Case 100553A1 aflat la noi in depozit utilajul tau functioneaza ca in prima zi. Ia in calcul asta cand ai nevoie de produs si nu iti pierde vremea cu analize laborioase care mai mult te incurca, nu mai tasta in nestire la laptop si nu mai suna la tot soiul de “meseriasi” cu atelierul in garaj. Caci in traditia romaneasca vecinul nu te ajuta, dimpotriva. Cumpara, asadar, piesa de schimb de la noi si va se va integra imediat in ansamblu. De parca ar fi fost impreuna dintotdeauna. La noi vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau, plus un loc de buna ziua.

Ne dorim sa fim pentru tine o constanta. Nu semnul Pi, ci cifra 1. 1 solist.  Scrie, asadar, pe agenda ta la capitolul prima optiune, datele noastre de contact si vei vedea ce inseamna performer. Vrem ca sa consideri relatia cu noi un avantaj pe care il ai in raport cu competitorii tai. Sa fim lacatul solid care pune capacul cutiei Pandorei, atunci cand utilajul tau il ridica un pic si incep sa iasa toate defectiunile din lume. Noi stim ce trebuie facut atunci, avem ac de cojocul lor. Este la noi pe raft in depozit. Cere-l, il trimitem, inlocuiesti si mergem mai departe. Impreuna.

Platou pinioane reductor Case 100553A1 este pregatit
Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, platoul pinioane poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. De aceea trebuie realizat din start un montaj corect si sigur ca ma tarziu sa poata face fata fortelor ce intervin in exploatare.

Doar o vorba sa-ti mai spun ca sa ai utilaj bun
Apeleaza-ne la orice ora, nu-ti va raspunde robotul ci consilierii nostri tehnici. Ei iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Pentru ei nu exista secrete in domeniul pieselor de schimb pentru utilajele industriale si de constructii. Cunosc, citesc mereu, se informeaza, cerceteaza, actualizeaza cu tot ce e nou. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit. Noua ne pasa.

Garantie
Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie al piesei cumparate de la noi. Acest platou pinioane reductor pentru punte Case 100553A1 va ajunge la tine insotit nu doar de factura ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Alocam o mare atentie procesului de achizitie de dupa comanda. Avem grija ca acesta sa decurga fara incidente. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem aici, evident, si expedierea. Noi o facem posibila cel mai urgent cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Montaj
Ai piesa, ai utilajul dar nu ai mecanicul? Ai spune ca de distractiv. Iar daca nu este, facem noi sa devina distractiv. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De pe tot cuprinsul tarii. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni distractiv cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:
• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura