Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor New Holland 675D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675D
Cod produs
AWC0Z1PX-ES
Out Of stock
Descriere
Stiai ca un platou pinioane reductor te poate ajuta sa economisesti mult bani? Nu orice astfel de piesa, ci una de calitate precum cele de care noi dispunem. Cea pe care o recomandam este platou pinioane reductor New Holland 675D pentru ca este de o calitate extraordinara. Acesta se afla in topul preferintelor cumparatorilor nostri. Nu este de mirare acest lucru! Faptul ca este un produs original Carraro spune multe despre ea. Platoul pinioane reductor este realizat din aliaje premium si iti va face utilajul sa stea pe teren cat mai mult timp.

Astfel, te invitam sa intri pe platforma noastra online unde vei gasi o multitudine de produse care mai de care mai atractive. Orice masinarie performanta are nevoie de piese pe masura. La noi gasesti toate componentele de care ai nevoie si chiar mai mult! Acum oferim si servicii folositoare oricarui antreprenor. Profita de fiecare minut pentru a-l transforma in profit. Cu ajutorul nostru vei depasi orice obstacol intr-un mod eficient si rapid, iar utilajele tale vor deveni mai durabile! Conctacteaza-ne si afla de ce!

Platou pinioane reductor New Holland 675D este piesa care se va imbina perfect in angrenajul de transmisie!

Platoul pinioane reductor asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane din grupul reductor. Acesta este o piesa de baza in sistemul de transmisie. Iti sugeram sa acorzi o atentie deosebita acestor elemente pentru ca sunt foarte importante in functionalitatea optima a utilajului tau.

Pentru ca alegerea piesei potrivite este uneori o treaba dificila, iti sugeram sa fii sigur de aceasta. Nu are rost sa investesti intr-o piesa pe care nu o poti folosi! O astfel de situatie iti va da batai de cap si te va face sa bati pasul pe loc. De aceea, suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare si sa iti recomandam piesa de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la serviciul gratuit de consultanta!

Platou pinioane reductor pentru buldoexcavator New Holland 675D beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne!  Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi acest platou pinioane reductor New Holland 675D mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Montajul este motivul pentru care multi detinatori de utilaje nu se bucura de performanta acestora. De aceea, recomandam realizarea montajului doar de catre specialisti. In cazul nostru, este importanta pozitionarea adecvata a pieselor si intretinerea acestora. Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc, odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice:
distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm
Format din:
• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura