Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor buldoexcavator New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Cod produs
L184O2VH-SC
Out Of stock
Descriere
Acest platou pinioane reductor New Holland NH75 te asteapta pentru a fi comandat, chiar aici, in depozitul nostru. Este un produs compatibil cu utilajul tau, asa cum te va asigura consultantul nostru tehnic. El stie intotdeauna ce iti trebuie, asa asculta-l cu incredere. Iti va recomanda doar produse care ti se potrivesc. Nu te expediaza ci te tine pana afli tot ce ai nevoie. Calitatea piesei noastre este indubitabila. E piesa de piesa. Cumpar-o acum si te vei bucura de un utilaj sanatos si plin de viata.

Suntem un depozit care creste precum floarea din fereastra. Daca o uzi, ea va fi tot mai frumoasa. Avem, asadar, grija sa nu o neglijam. Nici floarea, nici activitatea noastra. Cautam sa aducem piesele de schimb cele mai bune. Cautam sa largim catalogul de produse pentru ca la noi in sector se inoveaza fara incetare. Colegii nostri citesc tot ce apare nou in materie tehnica, cauta, scormonesc prin toata literatura de specialitate pentru tine. Nici nu stii ce studiu complex presupune un raspuns simplu dar pertinent. Ei stiu. Ca sa ai succes, ei sunt oamenii cu care trebuie sa colaborezi. Cauta-i cu incredere!

Platou pinioane reductor New Holland NH75 binele necesar
Fiecare piesa are rolul ei bine definit in functionarea sistemului de transmisie si a utilajului in intregimea sa. Pilatoul pinioane, de exemplu, ajuta transmisia cuplului de la hidromotor la senila. Face parte din transmisia finala.

Ai tras lozul castigator sunand la ACN
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine in sprijinul tau cu informatii, know how, solutii si zambete. Colegii nostril consultanti sunt atat de pregatiti incat nu ii poti surprinde cu nicio intrebare. Dar te pot surprinde ei cu un raspunsul de care ai atata nevoie. Gasesc inima problemei si o rezolva. Suna-ne si te vei convinge. Nu costa nimic.

Garantie
Poti avea incredere maxima in acest platou pinioane reductor pentru buldoexcavator New Holland NH75 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Doar grija la montaj caci erorile mecanice nu sunt cuprinse in garantie.

Livrare
Efectuam livrarea in conditii in conditii de urgenta si siguranta. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Platesti la livrare. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... mai treci oricand pe la noi.

Montaj
Montajul acestui agregat nu necesita un efort deosebit si nici manuale intregi de mecanica masini grele de citit. Pe de alta parte, fiind o piesa atat de frumos conceputa, poti face eroarea de a o monta tu insuti, dar fara sa ai cunostintele mecanice necesare. Poti face asta dar e pe banii tai. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un specialist.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura