Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor buldoexcavator New Holland 575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575
Cod produs
4IE3F867-SC
Out Of stock
Descriere
De multe ori clientii bat drumul pana la Jilava ca sa cumpere piesa de care au nevoie direct din depozit. Fie cumpara un platou pinioane reductor New Holland 575 fie un alt produs, nu-i lasam sa plece pana cand toata lista din buzunar cu necesarul de piese nu este completa. Fa-o ghem si arunc-o, nu-ti mi trebuie. Si nu doar asta. La nevoie, punem la bonus contactul unui mecanic bun de la el din localitate. “Ia zi nea Petrica, pe cine stii acolo?”. “Cheama-l pe Jean, e mai bun ca mine.” Pana revine, nea Jean este deja acolo, cu trusa de scule. ACN - Connecting people!

Suntem foarte conectati cu clientii nostri si cu utilajelor lor. De altfel, sanatatea parcului de masini al acestora, este scopul business-ului nostru. De aceea, ne intereseaza daca am raspuns la timp solicitarilor lor, daca am facut-o profesionist si daca am oferit solutia cea mai potrivita. Este importanta satisfactia clientilor nostri pentru ca relatia noastra este una umana. Pentru ca daca se intalneste munte cu munte, fara indoiala ca se intalnesc si oamenii. Si atunci e minunat sa iti spuna “multumesc” si nu “la revedere”. Lucram pentru acest multumesc, ne face o mare placere. Face toti banii.

Platou pinioane reductor New Holland 575 pentru o functionare ok a sistemului de transmisie
Exista o multime de posibilitati ca platoul pinioane cu care utilajul tau lucreaza sa se defecteze. Una dintre ele este posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se deterioreze ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare. Asadar, faza initiala de montaj sau reviziile tehnice regulate trebuie efectuate cu mare atentie la aceste amanunte.

Luam deciziile impreuna
Ca sa fii sigur ca iei decizia cea mai buna, apeleaza la consilierii nostri tehnici. Ei iti vor oferii detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei solicitate cu utilajul, sau sa verifici daca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Toate aceste recomandari iti sunt oferite de firma noastra cu titlu gratuit.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru orice situatie ar aparea pe parcurs. Noi ti le punem la dispozitie pe toate, in ordine! Acest platou pinioane reductor pentru buldoexcavator New Holland 575 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Piesele achizitionate de la ACN Piese Utilaje se livreaza in aproximativ 24 de ore de la confirmarea comenzii. Vei achita produsele la primirea coletului. In plus, ai optiunea de a verifica continutul coletului inainte de a plati. Daca vrei sa ai produsele cat mai repede, vino sa le ridici de la sediul nostru, in orice zi lucratoare. Acesta se afla situat in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti, pe drumul catre Giurgiu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Nu trebuie sa mai cauti mecanici indoielnici care sa te ajute sa montezi angrenajul. Iti punem noi la dispozitie o lista intreaga de mecanici colaboratori profesionisti. Acestia se pot deplasa chiar la locatia utilajului tau cu un service mobil complet echipat.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura