Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor New Holland 655

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 655
Cod produs
F83XSUIC-ES
Out Of stock
Descriere
Ne dorim ca utilajele tale sa fie mereu apte de munca! Un platou pinioane reductor New Holland 655 iti va ajuta buldoexcavatorul sa reziste mai mult timp. Acesta va fi capabil sa faca fata celor mai incarcate si solicitante zile incat sa poti duce la bun sfarsit lucrarile incepute. Numarul acestora reprezinta profitul obtinut de tine. Stim cat de mult efort ai depus pentru a aduce aceasta afacere in punctul in care se afla. De aceea, facem tot posibilul sa castigi roadele muncii pe care ia depus-o cu atata devotament. Rafturile depozitului nostru sunt pline de astfel de piese special concepute pentru vehiculele grele, astfel incat sa gasesti tot ceea ce cauti.

Avem un stoc impresionant de produse originale Carraro, care te vor cuceri inca din primele clipe. Faptul ca piesa recomandata de noi are un rulaj mare din depozitul nostru, ne asiguram sa fie mereu disponibila. Poti intra pe site-ul nostru pentru avedea toate ofertele disponibile in acest moment. De asemenea, te asteptam sa ne contactezi pentru orice curiozitate ai avea in legatura cu piesele si serviciile pe care ti le oferim!

Platou pinioane reductor New Holland 655 este o piesa originala, ce se bucura de un mare succes in randul cumparatorilor sai!

Fiecare piesa are un rol foarte bine stabilit in functionarea optima a utilajului tau. De aceea, nu trebuie sa neglijam nici o piesa si sa fim foarte atenti la calitatea acestora. Platoul pinioane reductor asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane din grupul reductor.

Echipa noastra specializata in piese asteapta sa te cunoasca! Fie ca iti doresti o schimbare, prin inlocuirea unei piese vechi cu una mai moderna, fie o piesa s-a stricat, suntem aici sa te ajutam! Identificarea piesei potrivite nevoilor tale nu este un lucru usor, de aceea ne dorim sa fim siguri ca ai ales bine. Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si obtine experienta unui utilaj care sa ajunga la performanta sa maxima!

Platou pinioane reductor pentru buldoexcavator New Holland 655 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne!  Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru cumpararea unui platou pinioane reductor New Holland 655 acesta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24-48 de ore!

Pentru ca montajul este unul dintre principalele motive pentru care o piesa rezista mai putin, recomandam efectuarea acestuia de un specialist. In acest caz, este important ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea sa fie realizate corespunzator. Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc, odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice:
distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm
Format din:
• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura