Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor buldoexcavator New Holland 655

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 655
Cod produs
ZLFSECR5-SC
Out Of stock
Descriere
Nu e secretul piramidelor egiptene ce-ti spunem acum, dar trebuie sa iti repetam ca piesele de schimb sunt indispensabile pentru intretinerea echipamentelor pe care le ai. Mai ales cand sufera defectiuni ce presupun o interventie mai agresiva. Acest platou pinioane reductor New Holland 655 este produsul de care ai nevoie, si stii de ce? Pentru ca vrei ca utilajul tau sa inainteze fara poticneli. Piesa de la noi este perfect compatibila. Nu sunt povesti. Comand-o si vei vedea cat este de real.

O vorba veche spune sa nu lasi pe maine ce poti face azi. O alta spune sa lasi pe poimaine caci s-ar putea sa nu-ti mai trebuiasca. Dar nu e cazul. La noi nu exista termene amanate, promisiuni pentru o lume mai buna, lumi de dincolo unde totul e alb, sau trucuri cu care sa iti inselam asteptarile. Le-am vazut la altii si nu ne-au placut. La noi tu suni azi si vrei rezolvarea tot azi. Si se rezolva azi. Aici tu suni si ti se raspunde de la primul apel. Aici cineva te preia, te asculta si, impreuna cu tine, rezolva situatia. Aici la noi poate nu e o lume perfecta dar lucram ca sa construim una.

Platou pinioane reductor New Holland 655 pentru o functionare ok a sistemului de transmisie
Exista o multime de posibilitati ca platoul pinioane cu care utilajul tau lucreaza sa se defecteze. Una dintre ele este posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se deterioreze ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare. Asadar, faza initiala de montaj sau reviziile tehnice regulate trebuie efectuate cu mare atentie la aceste amanunte.

Luam deciziile impreuna
Ca sa fii sigur ca iei decizia cea mai buna, apeleaza la consilierii nostri tehnici. Ei iti vor oferii detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei solicitate cu utilajul, sau sa verifici daca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Toate aceste recomandari iti sunt oferite de firma noastra cu titlu gratuit.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru orice situatie ar aparea pe parcurs. Noi ti le punem la dispozitie pe toate, in ordine! Acest platou pinioane reductor pentru buldoexcavator New Holland 655 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Piesele achizitionate de la ACN Piese Utilaje se livreaza in aproximativ 24 de ore de la confirmarea comenzii. Vei achita produsele la primirea coletului. In plus, ai optiunea de a verifica continutul coletului inainte de a plati. Daca vrei sa ai produsele cat mai repede, vino sa le ridici de la sediul nostru, in orice zi lucratoare. Acesta se afla situat in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti, pe drumul catre Giurgiu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Nu trebuie sa mai cauti mecanici indoielnici care sa te ajute sa montezi angrenajul. Iti punem noi la dispozitie o lista intreaga de mecanici colaboratori profesionisti. Acestia se pot deplasa chiar la locatia utilajului tau cu un service mobil complet echipat.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura