Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor New Holland 85806011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 85806011
Cod produs
17XKVRIZ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest platou pinioane New Holland 85806011 este o piesa executata perfect, cu un deosebit simt al detaliilor. Pe cat de fina, pe atat de rezistenta este la actiunea omului. Rezista in timp dar nu este vesnica.  Intr-o zi vei avea nevoie de o piesa noua. Mai buna, mai actuala, mai performanta. Nu lasa pe maine ce poti face azi. Piesa de schimb cea noua si compatibila te asteapta in depozitul nostru. Pretul este unul fara probleme de acceptare. Iar livrarea se face de pe o zi pe alta. Mai astepti?

Noi tragem intr-un sector unde nu prea este loc de personaje fashionabile. Aici oamenii nu miros a Bulgari Soire ci, mai degraba, a vaselina pentru piese de motor. Nu conduc masini de serie mica si cu scaune din piele, ci monstri imblanziti care musca din tarana.  Nu isi iau pranzul Trattoria ci pe o hartie intinsa pe cupa de New Holland. Sunt oameni dintr-o bucata care modeleaza forte si suprafete imense ca tuturor sa ne fie mai bine. Sudoarea de pe fruntile lor are picaturi din diamant. Noi cu astfel de oameni lucram si suntem onorati ca apartinem acestei lumi - lumea celor care transforma visul in realitate.

Platou pinioane New Holland 85806011 pentru o functionare ok a sistemului de transmisie
Exista o multime de posibilitati ca platoul pinioane cu care utilajul tau lucreaza sa se defecteze. Una dintre ele este posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se deterioreze ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare. Asadar, faza initiala de montaj sau reviziile tehnice regulate trebuie efectuate cu mare atentie la aceste amanunte.

Luam deciziile impreuna
Ca sa fii sigur ca iei decizia cea mai buna, apeleaza la consilierii nostri tehnici. Ei iti vor oferii detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei solicitate cu utilajul, sau sa verifici daca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Toate aceste recomandari iti sunt oferite de firma noastra cu titlu gratuit.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru orice situatie ar aparea pe parcurs. Noi ti le punem la dispozitie pe toate, in ordine! Acest platou pinioane reductor New Holland 85806011 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Piesele achizitionate de la ACN Piese Utilaje se livreaza in aproximativ 24 de ore de la confirmarea comenzii. Vei achita produsele la primirea coletului. In plus, ai optiunea de a verifica continutul coletului inainte de a plati. Daca vrei sa ai produsele cat mai repede, vino sa le ridici de la sediul nostru, in orice zi lucratoare. Acesta se afla situat in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti, pe drumul catre Giurgiu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Nu trebuie sa mai cauti mecanici indoielnici care sa te ajute sa montezi angrenajul. Iti punem noi la dispozitie o lista intreaga de mecanici colaboratori profesionisti. Acestia se pot deplasa chiar la locatia utilajului tau cu un service mobil complet echipat.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura