Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Cod produs
GKBZRLUH-AL
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta coroana reductor New Holland NH75 nu trebuie sa iti mai faci griji! Este un produs original, realizat de Carraro, gata sa asigure performanta de durata si rezistenta pe termen lung! O poti ridica chiar de pe raftul depozitului nostru sau o poti comanda rapid, iar noi ne vom asigura ca ajunge in mod prompt la tine!

Munca devine mai sigura atunci cand poti beneficia de sfaturi de incredere! Pe ACN Piese Utilaje, esti mereu la adapost cand vine vorba de sfaturi de calitate, care sa asigure performanta utilajului tau pe termen lung! Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne defineste idea de prietenie! Ai incredere in noi? Contacteaza-ne acum, consultanta este gratuita!

Coroana reductor New Holland NH75 - prietenul de incredere al utilajului tau!
Exista intotdeauna un element secret! Asa se intampla si cu utilajul tau! El ascunde un intreg mecanism, gata sa fie acolo pentru tine in cele mai solicitante zile de lucru! Insa, nu o face singur. Aceasta coroana  se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara ea, totul s-ar opri din functionare. Un element in aparenta mic, cu o putere mare!

Cum economisesti si timp, dar si bani? Alegand intotdeauna ce este mai bun! Apeleaza la unul dintre tehnicienii nostri pentru a putea beneficia de o oferta personalizata care sa cuprinda toate elementele de care ai nevoie. Mai mult, daca iti doresti o echipa de montaj, te punem in legatura cu mecanici de incredere, gata sa faca acest ultim pas in locul tau!

Fie ca stii ce sa alegi sau inca ai nevoie de consultanta din partea noastra, iti promitem ca aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator New Holland NH75 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie, insa noi stim ca nu va fi cazul!

Da, iti trimitem aceasta coroana reductor buldoexcavator New Holland NH75 in mai putin de 24 de ore, ai inteles bine!  Ba mai mult, iti lasam si datele noastre de contact. Orice intrebare ai avea, suna-ne sau te asteptam in vizita!

Credem ca o echipa specializata care sa constante intocmai defectiunile utilajului tau este intotdeauna binevenita! Tocmai de aceea, te invitam sa ne suni! Departamentul nostrum tehnic iti va pune la dispozitie unul dintre mecanicii nostri, oriunde te-ai afla! Consultanta este gratuita, iar noi insistam ca montajul corect sporeste eficienta si performanta! Nu il neglija. Alege-i pe cei mai buni!

Specificatii tehnice
75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura