Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator New Holland NH95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH95
Cod produs
T9IBY6V4-AL
Out Of stock
Descriere
Nu trebuie sa te multumesti cu putin! Aceasta coroana reductor New Holland NH95 iti ofera atat calitate, cat si un pret avantajos pentru tine! O piesa de schimb originala, produsa de renumita Carraro, ea asigura rezistenta de durata si fiabilitate de exceptie. Perfect compatibila cu utilajul tau, o poti comanda simplu si rapid sau o poti ridica chiar tu, de pe raftul din depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Alegerea iti apartine!

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, pe ACN Piese Utilaje ne place sa te lasam sa te convingi singur! Si, cum altfel daca nu in timp? Rezistenta desavarsita si calitatea garantata de care beneficiaza produsele din gama noastra iti vor da incredere si te vor face sa uiti de orice grija! Mai mult, daca ai nevoie de vreo informatie suplimentara, ne poti contacta oricand in timpul programului de lucru si iti vom oferi, de fiecare data, sfaturi personalizate in functie de problema intampinata, in mod gratuit!

Coroana reductor New Holland NH95 - cand calitatea primeaza, poti uita de griji!
De la departare, totul pare simplu. Insa, la o privire mai atenta, un mecanism este un puzzle complex, realizat din mai multe piese, fiecare avand rolul sau pentru o functionare optima si de durata. Aceasta coroana se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara acest ultim element al imaginii de ansamblu, nimic nu ar functiona. De aceea calitatea trebuie sa fie principala conditie atunci cand o alegem!

Credem ca increderea trebuie castigata! Tocmai de aceea investim in piese de schimb de calitate, dar si in profesionisti pe masura! Astfel, incercam sa asiguram servicii complete: daca inca te gandesti ce piesa de schimb este potrivita pentru utilajul tau ori montajul iti face zile negre, este suficient sa ne dai un telefon. Te asteapta oameni cu experienta, capabili sa iti ofere, in mod gratuit, sfaturile de care ai nevoie!

Nu trebuie sa mergi pe incredere! Noi iti oferim alaturi de aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator New Holland NH95 si un un certificat de garantie, valabil 6 luni. Il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie, insa noi stim ca nu va fi cazul!

Esti in criza de timp si nu stii ce sa faci? Noi iti trimitem aceasta coroana reductor New Holland NH95 in mai putin de 24 de ore!  Ba mai mult, iti lasam si datele noastre de contact. Daca ai nevoie de ceva suplimentar, ne poti da un telefon sau ne poti face o vizita!

Credem in munca de echipa. Doar asa calitatile fiecaruia pot conduce la un rezultat final perfect. Iar noi avem o echipa de profesionisti, gata sa te ajute cu sfaturi si informatii legate de montajul piesei de schimb alese. Ba mai mult, oriunde te-ai aflat, iti putem recomanda si un expert priceput care sa faca treaba in locul tau!

Specificatii tehnice

75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura